• Eziç
  • Sosyal güvenlik
  • oral güvenlik
  • oral güvenlik
  • Girne belediyesi
  • Zorlu dijital
  • Angolem su
  • 3hd
GÜNCEL Haber Girişi : 18 Kasım 2022 11:09

Fuat Namsoy: Projeleri hayata geçirme odaklı çalışacağız

Fuat Namsoy: Projeleri hayata geçirme odaklı çalışacağız

Alsancak-Lapta-Çamlıbel Belediyesi'ne bağımsız adaylığını açıklayan Fuat Namsoy, “Odaklanmamız gereken nokta, bölgemize değer katacak mega projelerdir. Projeleri hayata geçirme odaklı çalışacağız." dedi.

Alsancak-Lapta-Çamlıbel Belediyesi'ne bağımsız adaylığını açıklayan Fuat Namsoy, Genç TV ekranlarında yayınlanan ve Mustafa Alkan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Seçim Meydanı’ adlı programa konuk oldu.

Fuat Namsoy, hedeflerini ve projelerini hayata geçirmek için aday olduğunu ifade ederek, hayvanları, çevreyi ve insanları düşünen bir bölge yaratmak istediğini dile getirdi.

“KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK”

Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) hakkında disiplin soruşturması başlatmasına dikkat çeken Namsoy, bu şekilde bir yere varılamayacağını dile getirdi, “Bunu küçücük çocuklar bile biliyor. Korkunun ecele faydası yoktur” ifadelerini kullandı.

Eleştirilere açık biri olduğunu belirten Namsoy, çok uzun bir süre belediye başkanlığı yaptığına dikkat çekti, “Benim belediye başkanlığı yaptığım dönemlerde Lapta’nın ve köylerin nereden nereye geldiği halk tarafından bilinmektedir” diye konuştu.

“HİZMET ULAŞTIRABİLMEK EN BÜYÜK HEDEFİMDİR”

Bölgesine sevdalı, insan ayrımı yapmayan ve çevreye duyarlı bir yapıya sahip olduğunu aktaran Namsoy, “Belediyelerimizin birleşmesiyle birlikte her noktasına, hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet ulaştırabilmek en büyük hedefimdir” dedi.

“GÜN, YAŞADIKLARIMIZIN FARKINDA OLMA GÜNÜDÜR”

 “20 bölge bizden hizmet beklemektedir” ifadelerini kullanan Namsoy, şöyle devam etti:

“Odaklanmamız gereken nokta, bölgemize değer katacak mega projelerdir. Projeleri hayata geçirme odaklı çalışacağız... Kim ne derse desin bölge halkımız vefalıdır. Gün, kişisel hesapların günü değildir. Gün, yaşadıklarımızın farkında olma günüdür. Kenetlenme ve bölge halkımıza sahip çıkma günüdür. Bölge halkı bana 24 yıl boyunca güvendi, bende bölge halkıma güveniyorum. Bölgeme hizmet etmek benim için bir şereftir.”