• Eziç
  • Sosyal güvenlik
  • oral güvenlik
  • oral güvenlik
  • Girne belediyesi
  • Zorlu dijital
  • Angolem su
  • 3hd
GÜNCEL Haber Girişi : 10 Eylül 2021 14:42

“FUTBOLDA BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELEDE EL ELE PROJESİ” DEVAM EDİYOR

“FUTBOLDA BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELEDE EL ELE PROJESİ” DEVAM EDİYOR

“FUTBOLDA BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELEDE EL ELE PROJESİ” DEVAM EDİYOR 

 

BİNATLI YILMAZ SPOR KULÜBÜ ALT YAPISI ÇOCUKLARINA EĞİTİM VERİLDİ

 

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele  Komisyonu, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF)  ve Medi Foundation Bağımlılıklarla Mücadele Derneği işbirliğinde geliştirilen “Futbolda Bağımlılıklarla Mücadelede El Ele Projesi”  çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

 

Tüm futbol kulüplerini kapsayacak şekilde planlanan “Futbolda Bağımlılıklarla Mücadelede El Ele Projesi”  çerçevesinde KTFF tarafından planlanan program çerçevesinde bu kez de Güzelyurt İlçesi takımlarımızdan Binatlı Spor Kulübü Akademi alt yapısında bulunan çocuklara eğitim verildi.

 

Binatlı Spor Kulübü antrenman tesislerinde gerçekleştirilen eğitimde Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, Medi Foundation Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Başkanı İsmet Medi Koldaş hazır bulundu.

 

Binatlı Spor Kulübü Akademi Antrenörleri Fatih Selden ve  Ahmet Seran’ın önderliğinde çalışan çocukların hazır bulunduğu eğitimde Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokcu, tarafından başta sigara alkol ve bağımlılık yapan uyuşturucu maddeler olmak üzere son dönemlerde ciddi artış olan sanal bağımlılık ve kumar bağımlılığı konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

 

Antrenör ve sporcu çocuklara “Futbolda Bağımlılıklarla Mücadelede El Ele Projesi” çerçevesinde hazırlanan  “Bağımlılık Bilgilendirme El Kitabı”  dağıtıldığı eğitimde,  çocukların bağımlılıklar konusunda soruları yanıtlandı, ayrıca kendilerinin ve ailelerinin Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu bünyesinde 24 saat ücretsiz hizmet veren “ALO 1191 Bağımlılık Danışma ve Destek Hattı Merkezi”nden  nasıl yararlanacakları anlatıldı.

 

Etkinlik sırasında Binatlı Spor Kulübü Akademi Antrenörleri Fatih Selden ve  Ahmet Seran’a Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu tarafından gönderilen futbol topları da armağan edildi.