• Eziç
  • Gönyeli
  • Sosyal güvenlik
  • oral güvenlik
  • oral güvenlik
  • Angolem su
  • 3hd
GÜNCEL Haber Girişi : 04 Aralık 2022 17:00

O kazadan sonra ilk defa konuştu. Ben onlara parasını vereyim onlar bana o anları bir daha yaşatmasın

O kazadan sonra ilk defa konuştu. Ben onlara parasını vereyim onlar bana o anları bir daha yaşatmasın

Bahar Denizoğlu geçtiğimiz yıl yaşadığı kazayı tekrardan gündeme getirdi. Olay kamuoyuna şu şekilde yansımıştı. Asansörde ilk önce Denizoğlu kalmış onu aramaya gelen sekreteri de asansörde mahsur kalmış. 

Lefkoşa’da bir güzellik salonunda sekreterlik yapan A.U. bugün yaklaşık olarak bir saat asansör içerisinde mahsur kaldı.

İş yerinin bulunduğu apartmanın asansörünün arızalanması sonucu A.U. isimli kadın yaklaşık olarak asansör içerisinde bir saat kurtarılmayı bekledi.

İş sahibi sekreterinin nerede olduğunu bakmak için etrafı aradığında ise asansörden ses geldiğini duyarak hemen asansörü açmaya çalıştı ancak arızalanan asansörden kadını çıkarmayı başaramayınca etraftan yardım isteyerek kadını uzun uğraşlar sonucu asansörden çıkarta bildiler.

Yaşanan olay sonrası kadın Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Panik ve korku yaşayan kadın yaklaşık 2 saat hastanede kaldıktan sonra taburcu edildi.

Bahar Denizoğlu'nun bindiği asansör ise asansör boşluğuna düştüğü ifade edildi. Denizoğlu; Evet bugün ilk defa konuşmak istedim,
insan uzaktan bakınca kimsenin neler yaşadığını bilemez.. 
Tam bu dönem 1 yıl önce, Lefkoşa Kermiya bölgesinde bulunan sitede yaşadığım asansör kazası.. 
Direkt durduğumuz nokta nasıl yani? 
Asansör kazası, evet asansörün içinde kalarak, asansörün ışıklarının kapanıp gelmesi, içeride dakikalarca yaşanılan korku filmi, asansör yukarı aşağıya doğru inmesi mi derken.. Asansörün bir anda kendi kendini aşağıya vurması mı? 
Evet bunları yaşarken, sonunda kendimi sadece hastanede bulmam mı çaresizce...
Öğrendiğim nokta, asansör kazasında sadece adaletin cevap vereceği nokta.. Defalarca her yere başvurmama rağmen sesimi hiçbir yere duyuramadığım nokta... Neden mi? kaza çünkü asansörde yaşandı ve asansör kazasına bakıp şikayet edecek hiçbir yerimizin olmaması... 
Nasıl bir dünya, adalet mi bu memleketimizde, asla değil.. 
Verilen tek cevap, mahkemeye verip tazminat alınması, bu cevaba karşılık aldığım tek cevap; dava açıp, tazminat almam.. 
1 yıldır yaşadığım, Türkiye'ye gidip gelip ağır tedavi görmem mi? Yaşadığım acılar mı tazminatı ödeyecek.. Gelin ben tazminat parasını vereyim de siz bana sağlığımı geri verin.. 
Sadece şükrettiğim şu an  hayatta kaldığım.. Açıklaması şu şekilde