• Döviz
  • Eziç
  • La NOUBA
  • Sosyal güvenlik
  • oral güvenlik
  • oral güvenlik
  • Vakıflar bankası
  • Orange mall
  • Oşan Ltd
  • Süleymanlar Auto
HABERLER Haber Girişi : 10 Haziran 2025 19:23

Baybars: Ülke “güvensiz ve huzursuz” hale getirildi

Baybars: Ülke “güvensiz ve huzursuz” hale getirildi

Denetim gündemiyle toplanan Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda milletvekilleri güncel konuşma yapıyor.

scala

Gazimağusa Bağımsız Milletvekili Ayşegül Baybars, “Son Siyasi Gelişmeler” konulu güncel konuşma istemi ile söz aldı.

Hükümetin aldığı kararlarla ilgili eleştirilerde bulunan Baybars, ülkedeki suç artışına dikkati çekti, aflarla ülkenin “sorma gir hanına çevrildiğini” savundu.

Ülkeye ithal olarak tetikçi geldiğini ve bunun toplumda huzursuzluk yarattığını belirten Baybars, Düzensiz Göç Merkezi ile ilgili detay bilgi istedi.

Mahkemelerin suç çeşitliliği ve artışı nedeniyle yorulduğunu anlatan Baybars, İçişleri Bakanlığını eleştirdi.

Geçen gün 9 kişinin deportunun kaldırıldığını aktararak bunu eleştiren Baybars, “Bu topluma bu kötülük neden yapılıyor” diye sordu.

Şartlı Tahliye Tüzüğü’nde değişiklik yapıldığını söyleyen Baybars, bunun nedenini sordu.

Turizm

Ülkenin “güvensiz ve huzursuz” hale getirildiğini ileri süren Baybars, kaldırılan deport kararlarıyla ilgili “aile bütünlüğü mazeretini” kabul etmeyeceğini söyleyerek, bahse konu kişilerin tümünün evli olmadığını kaydetti.