Bu memleket tam bir soysuzluğun dadsızlığın içinde !!!

Acaba muhalefet biraz olsun Faiz SUCUOĞLU’NA destek verse de bağımsız bir KKTC yaratsa ?
Yani örneğin elinizde koz istersiniz ?
Doğal gaz…
Elinizde koz istersiniz ?
Uçak sahanız ve gemi liman sahanız …
Yöntem istersiniz !!!
Faiz Sucuoğlu’nun faşistlik yapan ve Sucuoğlu’nun kellesini isteyenlerin elinden kurtarın!!! Ctp ve hp bir olarak destek verin bu adama şartlarınız vatandaş gaylesi yönünde olsun..
Faiz şimdi Sunat Atun ile uğraşırken bir de yanına Tahsin beyi çıktı .. bu adamlar nereşte şimdi? Türkiye’de !!! 2 aylık bakanlık döneminde arkasında bulunan Türk toplumu varoluş  liderlerinin resimlerini kaldıran adamlar bu topluma ne yapmaz !!! Ya çıkacaksınız ana muhalefet partileri olarak bu işlere destek veresiniz !!! Yada 2 vekilli partilerin bu adama dayattırdıkları kelle koltukta bakanlık düştü düşmedi yapılarıyla yürüyesiniz !!! Sizi bilmem ama dibelik soysuzluk oldu bu iş!!!
Azdan az!!! Çoktan çok gider!!!
Ülke refahını gerçekten düşünürseniz ve sen Faiz Sucuoğlu!!! Eğer çıkıp seni isteyenleri gerçek dobra dobra söylemez isen koltuktan indikten sonra değerin anlaşılacak !!! Hiç kimseniz bubamın oğlu değilsiniz !!! Lakin bu memleketin gerçekten kurtulmasını istiyorsak tüm ana muhalefet partisi başta olmak üzere Sucuoğlu’nun yanında bulunan gahkaryaları temizlemesi için yardımcı olacaksınız !!!
UBP kendi adamına bunu yaparsa sizleri bir parça çaput gibi harcar !!!

Etiketler : Gadara Torgut