• Döviz
  • Eziç
  • La NOUBA
  • Sosyal güvenlik
  • oral güvenlik
  • oral güvenlik
  • Vakıflar bankası
  • Orange mall
  • Oşan Ltd
  • Süleymanlar Auto
HABERLER Haber Girişi : 29 Mayıs 2025 11:35

Harmancı'dan asfalt ihaleleri ve altyapı çalışmalarına ilişkin bilgilendirme

Harmancı'dan asfalt ihaleleri ve altyapı çalışmalarına ilişkin bilgilendirme
LTB Başkanı Mehmet Harmancı, yıl içinde 17 milyon TL’lik asfalt ihalesinin tamamlandığına dikkat çekerek, “Geçen yaz çok kazdık, bu yazı çok fazla asfalt ile geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, asfalt ihaleleri ve altyapı çalışmalarıyla ilgili önemli bilgiler paylaştı.

scala

Harmancı, yıl içinde 17 milyon TL’lik asfalt ihalesinin tamamlandığını belirterek, öz kaynaklarla hazırlanan 44 milyon TL tutarındaki yeni asfalt ihalesinin de yayınlandığını açıkladı. Altyapısı tamamlanan bölgelerdeki yenileme çalışmalarına yaz aylarında öncelik verdiklerini ifade etti.

Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma ve İşbirliği (KEİ) Ofisi’nin 2025 hibe programı kapsamında, 15 milyon TL değerinde Mehmet Akif Caddesi kaldırım yenileme projesi için LTB’nin destek almaya hak kazandığını duyuran Harmancı, “Bu anlamlı katkı için de teşekkür ediyoruz. Belediyeler arasında oldukça adil bir dağıtım yapılmıştır.” dedi.

Geçtiğimiz yaz dönemi boyunca yoğun altyapı kazı çalışmaları yürüttüklerini hatırlatan Harmancı, “Geçen yaz çok kazdık, bu yazı çok fazla asfalt ile geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Turizm