• Döviz
  • Eziç
  • La NOUBA
  • Sosyal güvenlik
  • oral güvenlik
  • oral güvenlik
  • Vakıflar bankası
  • Orange mall
  • Oşan Ltd
  • Süleymanlar Auto
HABERLER Haber Girişi : 07 Şubat 2025 18:04

Pazardan itibaren yağmur bekleniyor

Pazardan itibaren yağmur bekleniyor
Meteoroloji Dairesi’ne göre, KKTC önümüzdeki bir hafta boyunca soğuk ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak. Hava sıcaklıkları 13-16 derece arasında seyredecek, 9 Şubat’tan itibaren ise yer yer sağanak yağmur ve don bekleniyor.

Bugün başkent Lefkoşa’da en yüksek sıcaklık 9.9 derece olurken, termometreler mevsim normallerinin altında kaldı. KKTC’nin birçok noktasında da gündüz en yüksek sıcaklık 9.2 ila 12 derece arasında değişiklik gösterdi.

scala

Meteoroloji Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, önümüzdeki bir hafta boyunca (8-14 Şubat) Kıbrıs, alçak basınç sistemi ile soğuk ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak. 

En yüksek hava sıcaklığı, genellikle iç kesimlerde ve sahillerde 13-16 derece dolaylarında seyredecek.

Turizm

9 Şubat Pazar günü öğle saatlerinden itibaren yer yer sağanak yağmur, sabah saatleri de yer yer don olayı bekleniyor.  10-11-12 Şubat günlerinin de yer yer sağanak yağmurlu geçeceği öngörülüyor.