• Eziç
  • Gönyeli
  • Sosyal güvenlik
  • oral güvenlik
  • oral güvenlik
  • Angolem su
  • 3hd
GÜNCEL Haber Girişi : 18 Kasım 2022 17:28

Fuat Namsoy: Alınan karar UBP’de infial yarattı

Fuat Namsoy: Alınan karar UBP’de infial yarattı

Bağımsız Alsancak-Lapta-Çamlıbel Belediyesi başkan adayı Fuat Namsoy, bağımsız belediye başkan adaylığını açıklaması sonrası, UBP tarafından disipline verilmesini yorumladı; “Çok büyük bir infial yaratmıştır ve bizler açısından şaşırtıcı olmuştur” dedi. Namsoy ayrıca UBP Genel Başkanı Ünal Üstel’in aldığı karar sonrası kendileriyle ipleri kopardığına da vurgu yaptı.

“ÇOK BÜYÜK İNFİAL YARATTI”

Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) gençlik kollarından başlayarak UBP’nin her alanında görevlerde bulunduğunu ve 24 yıl belediye başkanlığı yaptığını ve UBP’nin genel sekreterliğini yaptığını hatırlatan Namsoy, disipline verilmesiyle ilgili “UBP açısından çok büyük bir infial yaratmıştır ve bizler açısından şaşırtıcı olmuştur” dedi.

“TEBESSÜM İLE KARŞILADIM”

Bağımsız belediye başkan adayı olmasının nedenini bölge halkının bildiğini ifade eden Namsoy, kendisinin ve mevcut belediye başkanı Mustaf Aktuğ’un aday olmak için başvuruda bulunduğunu anlattı. Namsoy, partisinin Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser’in adaylığını desteklemesini ise tebessüm ile karşıladığını belirtti.

Ünal Üstel, BU KARARLA BİZİMLE İPLERİNİ KOPARMIŞTIR”

Kendisinin 24 yıl boyunca belediye başkanlığı yaptığına işaret eden Namsoy, yaşananların ardından UBP Genel Başkanı Ünal Üstel’in kendileriyle ipleri kopardığına vurgu yaptı.

UBP örgüt başkanlarının görevden alınmasına yönelik tehditler gittiğini dile getiren Namsoy, sindirme politikası yapıldığını bunun da son derece yanlış olduğunu söyledi.

Namsoy, “Lapta’da sekiz bin oy kadar bir potansiyali var, Alsancak’ta ise 4 bin civarı bir oy potansiyeli vardır. Halkımız, beni de diğer adayları da çok iyi tanır. Ona göre karar vereceklerine inanıyorum” dedi. Namsoy, Alsancak halkına güvendiğini de sözlerine ekledi.