• Kstbü dış
  • Eziç
  • Lahmador
  • Sosyal güvenlik
  • Orange mall
  • Lefkoşa Türk belediyesi
  • Hediyem su
  • Akgünler
  • Akgünler
  • Oşan Ltd
GÜNCEL
Yayınlanma : 03 Kasım 2020 13:21
Düzenleme : 03 Kasım 2020 13:20

Ayda’nın annesinin cansız bedenine ulaşıldı

Ayda’nın annesinin cansız bedenine ulaşıldı

İzmir Bölgesi eski futbol hakemlerinden Uğur Gezgin’in eşi Fidan Gezgin ile kızı Ayda Gezgin, 6.9 büyüklüğündeki depremde Rıza Bey Apartmanı enkazı altında kalmıştı.

Lefon

Günlerdir anne ve kızına ulaşılmaya çalışılıyordu. Bu sabah saat 10.00 sıralarında üç yaşındaki Ayda’ya ulaşıldı. Enkazdan sağ olarak kurtarılan minik Ayda, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınırken, enkaz bölgesinde arama kurtarma ekipleri anne 38 yaşındaki Fidan Gezgin’e ulaşmak içi çalışmalarına aralıksız devam etti.

DEPREMDEN 10 DAKİKA ÖNCE EVE GİRMİŞLER

Agritech market

Ayda’nın sağ olarak kurtarılması ile umutları artan ekipler, bir süre sonra annenin cansız bedenine ulaştı. Kötü haber, enkaz alanında büyük üzüntüye sebep oldu. Bu arada, anne Fidan Gezgin’in mağaza müdürü olarak görev yaptığı, depremden 10 dakika önce kızı Ayda ile birlikte parktan eve döndükleri öğrenildi. (İHA)