• Kstbü dış
  • Eziç
  • Lahmador
  • Sosyal güvenlik
  • Orange mall
  • Oşan Ltd
HABERLER
Yayınlanma : 16 Eylül 2025 10:38
Düzenleme : 16 Eylül 2025 10:40

BES, Cumhurbaşkanı Tatar’ın davetini reddettiklerini açıkladı

BES, Cumhurbaşkanı Tatar’ın davetini reddettiklerini açıkladı

Belediye Emekçileri Sendikası (BES) Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın New York öncesi bilgilendirme toplantısına yönelik davetini reddettiklerini açıkladı.

Lefon

BES’ten yapılan açıklamada, sendikanın hiçbir siyasi partinin "arka bahçesi" olmadığı, her süreçte tavrını ortaya koymaktan çekinmediği belirtildi.

Tatar'ın tarafsızlık ilkelerine aykırı davranışları bulunduğu savunulan açıklamada, bazı toplumsal olaylardaki duruşu ve bazı yasalarla ilgili tutumlarına yönelik de eleştiriler yapıldı ve bu noktaları "görmezden gelmenin mümkün olmadığı" savunuldu.

Agritech market

"Tatar’ın seçim propagandasına alet olmamız mümkün değildir" denilen açıklamada, "BES üyeleri, halk, emek, mücadele, üretim, laiklik, çözüm ve barış için vardır, maskotluk için değil” ifadeleri kullanıldı.