Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman, Ersin Tatar’ın Kıbrıs Gazetesi’nde yer alan saldırgan ve öfkeli açıklamalarını işaret etti ve Tatar’ı bir kez daha televizyon programında halkın önünde konuşmaya davet etti.
Erhürman’ın açıklaması şu şekilde:
“Sn. Tatar’ın Kıbrıs Gazetesi’nde yer alan bana yönelik açıklamalarını okudum.
Son derece öfkeli, saldırgan bir üslup. Farkında olarak ya da olmayarak yalnızca bana değil, benim dışımdaki kişilere de seviyeli diyemeyeceğimiz bir üslupla ithamlarda bulunmuş.
Bir de bana, uzaktan uzaktan, “kendine göre kritik” sorular sormuş Sn. Tatar. Ben de kendisine, defalarca sorular sordum. Medya üzerinden sorduğum sorular olduysa da bunları yüzüne de sordum. Yanıt alabildiğimi söyleyemem doğrusu!
Ama önemli değil. Önemli ve çağdaş olan, halkımıza yakışan, seçim sürecinde sorularımızı birbirimize halkın önünde sorabilmek ve bu sorulara karşılıklı yanıtlar verebilmek.
Televizyon programlarında bunu yapabilmeyi çok isterim doğrusu. Demokraside karar verici halktır sonuçta.
Sn. Tatar’a seçim çalışmalarında başarılar dilerim…”
HABERLER
Yayınlanma : 29 Ağustos 2025 11:57
Erhürman, Tatar’a çağrısını yineledi: “Televizyon programlarında sorularımızı birbirimize sorabilmeyi çok isterim doğrusu”

- 12:127 YILI AŞKIN SÜREDİR YARGIDA: “HAYALİ ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI” DAVASI NE OLDU?
- 14:13KTAMS Genel Başkanı Güven Bengihan’dan hükümete sert eleştiri: “Bu hükümet gitmeli”
- 13:51HÜR-İŞ Başkanı Ahmet Serdaroğlu Eylem Sırasında Fenalaştı
- 13:28Meclis kapısında kritik anlar: Sendikalardan hükümete süre!
- 13:04Meclis önünde kritik anlar: Eylemciler güvenlik önlemlerini aştı
- Youtube












