• Kstbü dış
  • Eziç
  • Lahmador
  • Sosyal güvenlik
  • Orange mall
  • Oşan Ltd
GÜNCEL
Yayınlanma : 02 Ocak 2023 18:35
Düzenleme : 02 Ocak 2023 18:37

Hasan Taçoy: Maraş’taki malların ‘Türkiyeli iş insanlarına peşkeş çekileceği’ iddiası doğru değil

Hasan Taçoy: Maraş’taki malların ‘Türkiyeli iş insanlarına peşkeş çekileceği’ iddiası doğru değil

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, Maraş’taki malların Türkiyeli iş insanlarına peşkeş çekileceği iddialarının doğru olmadığını belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, Cumhurbaşkanlığı’nın 143 milyon 205 bin 100 TL’lik bütçesine yönelik Meclis Genel Kurulu’nda konuşma yaptı, eleştirilere yanıt verdi.

Lefon

Bakan Taçoy, Maraş’ın vakıf malı olduğunu söyledi.

Taçoy, Maraş’ın hukuk davası olarak çözüleceğini söyleyerek, Maraş’taki malların Türkiyeli iş insanlarına peşkeş çekileceği iddialarının doğru olmadığını kaydetti.

AB ve AİHM’in Kıbrıslı Türklere verdiği hangi sözü tuttuğunu soran Taçoy, Doğrudan Ticaret Tüzüğü konusunda ne yapıldığını ne olduğunu sorarak, hiçbir şey olmadığını, bu konunun buzluğa saklandığını gündeme gelmediğini söyledi.

Kıbrıs Türkünün hakkını araması gerektiğini dile getiren Taçoy, bu hakları her platformda aramaya devam edeceklerini belirtti.

Agritech market

Taçoy, TÜRKSAT’ın havada kaldığını, 3 yıldır uzatmaların oynandığını, tedbir alınmadığını, uyarıların dikkate alınmadığını söyledi.