• Kstbü dış
  • Eziç
  • Lahmador
  • Sosyal güvenlik
  • Orange mall
  • Lefkoşa Türk belediyesi
  • Oşan Ltd
HABERLER
Yayınlanma : 03 Haziran 2026 12:09
Düzenleme : 03 Haziran 2026 12:10

Lefkoşa'da Asfaltlama ve Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Lefkoşa'da Asfaltlama ve Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor
Lefkoşa Türk Belediyesi'nin (LTB) şehir genelindeki asfaltlama ve üst yapı çalışmaları Küçük Kaymaklı, Yenişehir ve Kızılay bölgelerinde devam ediyor.

Asfaltlama çalışmaları ilk olarak 4 Haziran Perşembe günü kanalizasyon altyapı çalışmaları tamamlanan Filiz Sokak ve Yasemin Sokak'tan başlayacak. Ardından asfaltlama çalışmaları Gültepe Sokak, Yonca Sokak, Çiğdem Sokak,  Tomruk Sokak, Başak Sokak, Gözalan Sokak, Akalan Sokak, Şht. Hasan Ahmet Gazi Sokak ve Şht. Recep Tezel Sokak ile devam edecek. 

Lefon

4 Haziran Perşembe Yenişehir Atatürk Caddesi'nde asfaltlama çalışması başlıyor
4 Haziran Perşembe günü Yenişehir Atatürk Caddesi'nde asfalt çalışması gerçekleştirilecek.

Bu güzergâhı kullanacak sürücülerin trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmeleri önemle rica olunur.

6 Haziran Cumartesi Necmettin Erbakan Caddesi'nde Yükseltilmiş Yaya Geçidi Çalışması Yapılacak
Trafik ve yaya güvenliği çalışmaları kapsamında LTB ekipleri, 6 Haziran Cumartesi günü Necmettin Erbakan Caddesi'nde yükseltilmiş yaya geçidi yapım çalışması gerçekleştirilecek.

Çalışmalar süresince cadde üzerinde trafik akışında yavaşlamalar, geçici yol kapanmaları ve ulaşımda aksaklıklar yaşanabilecektir.

Agritech market

Bu güzergâhı kullanacak sürücülerin trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmeleri önemle rica olunur.