03/05/2021
SAĞLIK ÜST KURULUNA;
LEFKOŞA
Sağlık üst kurulumuzun değerli üyeleri, işletmelerimizin dış mekanlarını açmamıza izin vereli aşağı yukarı iki ay oldu.
Mekanlarımızı açtığımızda vakalar günlük 70/80ler civarıydı. Şu an vakalar 30lu rakamlara geriledi.
Bize göre ülkenin genelini açmanın ve bunun neticesinde belirli yerlerde yığılmanın önüne geçmenin meyvelerini topluyoruz.
Yapılan açıklamalardan edindiğimiz bilgilerde bulaş şu an daha çok evlerde aile bireyleri arasında gerçekleşmekte. Biz bunun da sebebini bir yıldır kapalı kalan halkımızın halen daha akşamları ve pazarları açık alanda oturmak için bile restaurantlara, cafelere ve barlara gidemeyişinden dolayı özellikle pazarları ve akşamları evlerde kapalı ortamda toplanması olduğuna inanıyoruz.
Değerli sağlık üst kurulu üyeleri; sizlerden ricamız Pazar günleri de dahil olmak üzere işyerlerimizin açılış ve kapanış saatlerini sabah 07:00 ile akşam 23:00 olarak tekrar düzenlemenizdir.
SAYGILARIMIZLA,
Res-BİR YÖNETİM KURULU
GÜNCEL
Yayınlanma : 03 Mayıs 2021 15:44
Restoran Sahipleri Ellerinden Geleni Yaptı Şimdi Sıra Üst Kurulda

Sağlık üst kuruluna çağrıda bulunan Res-Bir yönetimi açılım ve kapanma sürelerini tekrardan değerlendirelim. Pazar günleri de dahil olmak üzere 07:00 ve 23:00 olmasını istediklerini ifade eden dilekçeleri şu şekilde.
- 12:127 YILI AŞKIN SÜREDİR YARGIDA: “HAYALİ ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI” DAVASI NE OLDU?
- 14:13KTAMS Genel Başkanı Güven Bengihan’dan hükümete sert eleştiri: “Bu hükümet gitmeli”
- 13:51HÜR-İŞ Başkanı Ahmet Serdaroğlu Eylem Sırasında Fenalaştı
- 13:28Meclis kapısında kritik anlar: Sendikalardan hükümete süre!
- 13:04Meclis önünde kritik anlar: Eylemciler güvenlik önlemlerini aştı
- Youtube













