• Kstbü dış
  • Eziç
  • Lahmador
  • Sosyal güvenlik
  • Orange mall
  • Lefkoşa Türk belediyesi
  • Hediyem su
  • Akgünler
  • Akgünler
  • Oşan Ltd
HABERLER
Yayınlanma : 22 Ekim 2026 08:00

Sıcaklıklar 30 dereceye kadar yükselecek

Sıcaklıklar 30 dereceye kadar yükselecek

Meteoroloji Dairesi’nin son tahminlerine göre, ülke genelinde ılık ve nispeten nemli hava etkili olacak. Sıcaklıkların iç kesimlerde 30, sahillerde ise 29 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

Lefon

Meteoroloji Dairesi’nin 22-28 Ekim tarihlerini kapsayan haftalık hava tahmin raporuna göre, ülkemiz genelinde bulutlu ve ılık bir hava bekleniyor.

SICAKLIKLAR 30 DERECEYE KADAR ÇIKACAK

Hava sıcaklıklarının iç kesimlerde 27-30, sahil bölgelerinde ise 26-29 derece dolaylarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGÂR ORTA KUVVETTE ESECEK

Rüzgârın kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette esmesi beklenirken, cuma ve cumartesi sabah saatlerinde bazı bölgelerde sis görülebileceği bildirildi. 

Agritech market

Editör notu: Gönderdiğiniz metindeki 24 derece tahmini, Meteoroloji Dairesi’nin 21 Ekim’de yayımladığı güncel raporla uyuşmadığından haber, 22-28 Ekim tarihli resmî tahminlere göre düzenlendi.