• Kstbü dış
  • Eziç
  • Lahmador
  • Sosyal güvenlik
  • Orange mall
  • Oşan Ltd
GÜNCEL
Yayınlanma : 14 Haziran 2024 20:15
Düzenleme : 14 Haziran 2024 20:18

Tijen Yücelen TAK'a veda etti

Tijen Yücelen TAK'a veda etti

Türk Ajansı Kıbrıs'a (TAK) idari ve mali işler alanında 36 yıl hizmet veren Tijen Yücelen, emeklilik kararı almasının ardından bugün ajansa veda etti.

Lefon

TAK'ta 18 yaşında çalışmaya başlayan ve son yıllarda en kıdemli personel olarak hizmetlerini sürdüren Yücelen'e, bugün ajansta düzenlenen toplantıda TAK Müdürü Fehmi Gürdallı tarafından plaket ve buket takdim edildi.

Gürdallı, son altı yıl birlikte görev yaptığı Yücelen'in titiz ve özverili bir çalışma ortaya koyduğunu, ajansın mali işlerini başarıyla yürüttüğünü vurguladı. Fehmi Gürdallı, Yücelen'e hizmetleri için teşekkür ederek, emeklilik yıllarında sağlık ve mutluluk diledi.

Tijen Yücelen de 18 yaşında başladığı çalışma yaşamının son gününde olduğunu belirterek, 36 yılını geçirdiği ajanstan kopmasının mümkün olmadığını belirtti. Yücelen, sık sık ajansa gelerek, arkadaşlıklarını sürdüreceğini ifade etti.

Agritech market

Duygusal anların yaşandığı toplantıda tüm personel Yücelen'le vedalaştı.