• Kstbü dış
  • Eziç
  • Lahmador
  • Sosyal güvenlik
  • Orange mall
  • Oşan Ltd
HABERLER
Yayınlanma : 25 Ağustos 2025 09:49
Düzenleme : 25 Ağustos 2025 09:50

Toplu Taşımacılar Birliği, T izinlerinin verildiği toplantı hakkında bilgi talep etti

 Toplu Taşımacılar Birliği, T izinlerinin verildiği toplantı hakkında bilgi talep etti

Kıbrıs Türk Toplu Taşımacılar Birliği (KTTTB), T izinlerinin de verildiği İzin Kurulu toplantısında alınan kararların Bilgi Edinme Yasası tahtında şeffaf biçimde, sektör ve kamuoyuyla paylaşılmasını talep etti.

Lefon

Birlik, uzun süredir bekletilen ve gündeme alınmayan T izinlerinin, neden  seçimlere yalnızca günler kala apar topar onaylandığının açıklanmasını istedi.

Konuyla ilgili açıklamada, daha önce “mahkemelik” olduğu gerekçesiyle ertelenen izinlerin, hangi kriter ve istatistiklere göre verildiğinin açıklanması gerektiği belirtildi.

Agritech market

Verilen izinlerin, yapılması planlanan büyük toplu taşımacılık reformuna da gölge düşüreceği iddia edilen açıklamada “Haklarımızı sonuna kadar arayacak, yasal süreçlerin tümünü işleteceğiz” denildi.