• Kstbü dış
  • Eziç
  • Lahmador
  • Sosyal güvenlik
  • Orange mall
  • Lefkoşa Türk belediyesi
  • Hediyem su
  • Oşan Ltd
HABERLER
Yayınlanma : 22 Eylül 2026 19:20

Üstel: “Söz onlarda kalsın, iş bizde olacak”

Üstel: “Söz onlarda kalsın, iş bizde olacak”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, yeni dönemde gençler, aileler, üreticiler, çalışanlar ve emeklilere yönelik projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini açıkladı. Üstel, CTP’ye yönelik eleştirilerde bulunarak, “Biz konuşan değil, çalışan partiyiz. Söz onlarda kalsın, iş bizde olacak” dedi.

Lefon

 “Gençlerimizin yanında olacağız”

Yeni dönemde insanların hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçireceklerini belirten Üstel, özellikle gençlerin geleceğini güvence altına alacak ve ailelerin yükünü hafifletecek adımlar atacaklarını söyledi.

İlk evini kurmak, iş hayatına atılmak, eğitimini sürdürmek veya yatırım yapmak isteyen gençlere destek vereceklerini ifade eden Üstel, hizmetlerin ülkenin tüm bölgelerine ulaştırılacağını kaydetti.

Üstel, “Bu seçimin kazananları gençlerimiz, ailelerimiz, üreticilerimiz, çalışanlarımız, emeklilerimiz ve bütün halkımız olacak” ifadelerini kullandı.

CTP’ye KTHY üzerinden eleştiri

Açıklamasında CTP’yi de eleştiren Üstel, Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın yeniden kurulmasına yönelik açıklamalarına değindi. Üstel, “Onlar rahatsız olsa da biz, onların batırdıklarını yeniden ayağa kaldırmaya ve ülkemize yeni projeler kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Üstel, bir gün önce yaptığı açıklamada Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın kamu-özel ortaklığı modeliyle yeniden kurulmasının ve 2028 yılında uçuşlara başlamasının planlandığını duyurmuştu.

“UBP çalışacak, ülke kazanacak”

Yeni dönemde daha güçlü bir gelecek kurma hedefiyle çalışacaklarını belirten Üstel, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

Agritech market

“CTP yine konuşmak istiyor. Biz ise iş diyoruz. Yaptıklarımızla ve yapacaklarımızla halkımızın karşısına çıkıyoruz. Çünkü biz konuşan değil, çalışan partiyiz. Söz onlarda kalsın. İş bizde olacak. UBP çalışacak, ülke kazanacak.”