• Kstbü dış
  • Eziç
  • Lahmador
  • Sosyal güvenlik
  • Orange mall
  • Lefkoşa Türk belediyesi
  • Oşan Ltd
GÜNCEL
Yayınlanma : 14 Ekim 2023 07:45
Düzenleme : 14 Ekim 2023 07:47

Zanlı olarak tutuklanan şahıslar serbest

Zanlı olarak tutuklanan şahıslar serbest
İçişleri Bakanlığı sistemine sızılması ile ilgili Abbas FeizAbadi ve Iman Aboutorabi isimli İranlı iş adamları hakkında başlatılan tahkikatın seyrinde polis tutukluları mahkeme emri gereği serbest bıraktı

İçişleri Bakanlığı sistemine sızılması ile ilgili Abbas FeizAbadi ve Iman Aboutorabi isimli İranlı iş adamları hakkında başlatılan tahkikatın seyrinde polis tutukluları mahkeme emri gereği serbest bıraktı.

Lefon

Polis tahkikat memuru zanlılara tahkikatın geldiği aşama itibarı ile herhangi bir dava okunmadığını mahkemede şahadet olarak sundu.

Agritech market

Serbest bırakılan iş adamları  Gadara medya bizlerle  yaptıkları görüşmede bu süreçte bazı kimselerce haklarında yalan yanlış haberler ve yorumlar yapıldığını, bunların gerçeklerden ibaret olmadığını, kendilerinin KKTC İçişleri Bakanlığı’nda bakanlık sistemine sızma olayı ile herhangi bir bağlantılarının bulunmadığını dile getirerek, gerçekleri saptıran kişilerle ilgili meselenin yargıya taşınması hususunda avukatlarına gerekli yetkiyi verdiklerini söyledi.